مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام و خسته نباشید

همسر بنده بعد از یک مشاجره لفظی و گفتن این مطلب از طرف من که طلاقت میدهم ، زندگی خانوادگی را ترک و سه ماه است در خانه پدرش زندگی می کند ، فرستادن ریش سفید هم اثری نکرده و برنمی گردد و علت نیامدن را بی توجهی و تهدید به طلاق و عدم معذرت خواهی از پدرش و اینکه طی چند پیامک در طول زندگی مبنی برااینکه من گفته ام این زندگی ارزش ادامه دادن ندارد ، عنوان می کند و می گوید از من متنفر است

باتوجه به عرایض بنده و اینکه بنده اعتیاد ندارم ، بی احترامی نکرده ام تابحال، نفقه اش را پرداخت می کنم ، مسکن مناسب تهیه کرده ام و...در کل اکثر وظایف شوهری را انجام داده ام ، ایشان می توانند از طریق قانون از من طلاق بگیرند در حالی که من ایشان را دوست دارم و هیچوقت راضی به طلاق نیستم

باتشکر از شما

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، زوجه با بکارگیری وکیل دادگستری متخصص ، کاربلد و با تجربه و حتی بانفوذ شاید بتواند طلاق خلعی بگیرد .

پرسشگر :

مگر در طلاق خلع رضایت شوهر و قبول بذل از طرف زوجه شرط نیست؟

پرسشگر :

یعنی ممکن است بخاطر دوتا پیامک از من طلاق بگیرد؟

یک وکیل

پاسخ دوم : ممکن است قاضی رسیدگی کننده به پرونده وقتی مشاهده نماید علیرغم اینکه زوجه قسمتی یا تمام مهر خود را بدلیل کراهت از زوج در ازای جلب رضایت وی با طلاق خلعی بذل نموده ( و به تعبیر عامیانه مهرش را حلال نموده تا جانش آزاد گردد) ولی زوج همچنان با طلاق خلعی موافقت ننموده و لجاجت به خرج می دهد ، ادامه زندگی زناشویی زوجه با زوج را به مصلحت ندانسته و از باب عسر و حرج با پرداخت مهریه ، حکم به طلاق زوجه صادر نماید .

پرسشگر :

در قانون آمده است درطلاق خلعی زوجه بایدعسر وحرج خود را ثابت کند و موارد عسر وحرج پیش بینی شده درقانون هیچ کدام شامل حال بنده نمی شود، طبق فرموده شما همه زوجه ها می توانند بااین ترفند براحتی از زوج طلاق بگیرند

یک وکیل

پاسخ آخر : شما بعنوان خوانده احتمالی طلاق بهتر است متناسب با معلومات مکتسبه حقوقی خود دفاعیات خود را داشته باشید و کار تخصصی دفاع از دعاوی را به وکلاء دادگستری متخصص ، کاربلد و باتجربه و کار قضاوت و تصمیم گیری را به قاضی رسیدگی کننده به دعوی واگذار نمائید .

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، ایشان دلیل موجهی برای طلاق ندارند، فقط دادخواست الزام به تمکین بدهید و نسبت به ماههای گذشته نیز مبلغی را به عنوان نفقه حساب ایشان واریز کنید چون تا قبل از حکم الزام به تمکین ممکن است دادخواست مطالبه نفقه بدهند و اگر بتوانند این مسئله را ثابت کنند و برای 6 ماه حکم داده شود از این طریق برای طلاق اقدام می کنند.

فروغ  قاسميه

سرکار خانم فروغ قاسميه :

با سلام زوجه جهت دادخواست طلاق میبایست شرایط موجهه قانون را داشته باشد،شما میبایست دادخواست الزام به تمکین داده و ماهانه مبلغی جهت نفقه به حساب ایشان واریز کنید