مشاوره حقوقی رایگان - مالک و مستاجر

از سال 95ساکن منزلی هستیم کامل رهنی هستیم که در زمان مقرر صاحب خانه مراجعه نکردن و ما شکایت کردیم که میخواهیم منزل را تحویل دهیم و تا همین امسال صاحب خانه مراجعه نکردن و به علت بدهی زیاد متواری هستن الان برای ملکی که ما ساکن هستیم چند مالک پیدا شده و اینکه امروز شخصی حکم تخلیه مارو گرفتن به علت چکی که از صاحب خانه داشتن و به ما گفتن باید تخلیه کنیم پول خود را از صاحب خانه بگیریم ایشون مسئول پول ما نیستن ما چه حق و حقوقی داریم چیکار باید انجام دهیم .لطفااااااا در اسرع وقت پاسخ دهید سپاسگذارم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شخصی که تخلیه شما را میخواهد باید ودیعه شما را پرداخت کندوگرنه نمی تواند .و شما تا پولتان را نگرفته اید آنجا را تخلیه نکنید