مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیفی خودرو

سلام من یه خودروی آردی 84 دارم مبلغ 20000000میلیون تومان چک برگشتی داشتم هر ماه مبلغی بابت بدهی پرداخت و یک فقره چک از طلبکارم دریافت می کردم الان 10میلیون از بدهی باقی مانده شکایت کرده همه طلب را یکجا می خواد خودرو منو توقیف سیستمی کرده چون مسیر من با محل کارم دور است 45کیلومتر باید طی مسیر بنمایم الان ماندم چکار کنم لطفاً راهنماییم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما باید پول را پرداخت کنید یا مالی معادل این مبلغ معرفی و خودرو را ترخیص نمایید