مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مسکن مستقل در دوران حق حبس

با سلام
همسر من از حق حبس خودش استفاده کرده و الان هم نفقه و سکه هاشو داره میگیره هیچ گونه تمکین عام و خاصی هم نداره.چند وقت پیش دادخواست طلاق داد قاضی کلا دادخواستشون رد کرد و شکایتشون پس گرفتن ولی الان دوباره دادخواست تهیه مسکن مستقل داده با این قبلا من خونه گرفته بودم با وسایل ولی چون حق حبسشو استفاده کرد تمام وسایلارو به ضرر فروختم و خونه رو پس دادم.میخوام بدونم الان که ایشون حق حبس داره دادخواست تهیه مسکن داده همچین چیزی قابل قبوله برا مراجع قضایی یا خیر؟؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
زوجه می‌تواند از حق حبس خود استفاده کند ولی این امر مانع از صدور حکم عدم تمکین وی نیست در صورتی که اثبات نمایید یک بار با ایشان رابطه جنسی داشته‌اید
در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید
در خصوص نحوه پاسخگویی در نظرسنجی شرکت

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
زنی که از حق حبس استفاده می کند منزل مستقل نیاز ندارد