مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دندانپزشک قلابی و نقض اجرای قوانین

سلام وکلای عزیز من به یک جراح دندان پزشک در کلینیک مراجعه کردم در حقیقت یک دندان ترمیمی و سطحی داشتم بعد از مدتی که این فرد دندان من را عصب کشی کرد دچار خون ریزی جراحت ورم لثه و عفونت شدید شدم به طوری که 8 عدد پنی سیلین برایم تجویز کردن برای اینکه نگران بودم به جراح ‌دندان پزشک دیگری که شخص معروفی هست دندانم را نشان دادم و گفتن این کار یک پزشک نیست همچنین گفتن شخصی را نمیشناسند و موضوع را پیگیری کنم و رفتم کمیسیون پزشکی گرفتم متوجه شدم اصلا پزشک نیستن و مهر و نسخه جعلی وعنوان پزشک همگی تقلبی و حتی مجوز کار هم نداشتن و دوبار سابقه جعل مهر داشتن در سه شهر مختلف اقدام به درمان بیماران کردن متاسفانه طی این مدت خیلی اذیت شدم با اینکه حق با من بود ولی با چالشهای بحث برنگیزی مواجه شدم اول پزشک قانونی که نسخه و مهر کلینیک را به عنوان مدرک از من درخواست کرد متاسفانه اصلش رو دادم اما با گوشی عکس گرفتم جهت اطمینان و کاملا واضح است نام کلینیک که مراجعه کردم و مهر امضا جعلی در نسخه درج شده اما پزشک قانونی از دادن این نسخه به دادگاه امتناع کرد به این خاطر که رئیس کلینیک همکار پزشک قانونی بودن دوبار نامه به من دادن که من برم تا رئیس کلینیک به پزشک قانونی جواب کتبی بدهد که من در این کلینیک درمان شدم در صورتی که نیاز به نامه نبود و ایشان آشکار در پرونده تخلف انجام دادن و نکته جالب پسر رئیس کلینیک بجای پدرش جواب نامه را داد نوشته بود که این خانم به این محل مراجعه نکرده که مقصر شناخته نشود فقط با چند کلمه ولی من با مدرک اثبات کردم و حتی پزشک قانونی از گزارش پزشک هم خودداری کردن و فقط یک گزارش در پرونده از بین دو پزشک به دادگاه ارسال کرد حکم پزشکی قانونی هم برایم خوانده نشد که حق اعتراض دارم یا خیر چون اصلا به فکر دیه نبودم و بیشتر مجازات متهم برایم اهمیت داشت پرونده دوسال طول کشید و بازپرسی در تصمیم نهایی چنین اقرار کرده که جرم غیر عمد و متهم آسیب فیزیکی نزده فقط دو دندان را قطع کرده و دندان فک بالا را تراش داده که این دو دندان چهار کاناله و سالم بودن و وجود یک دندان از قبل سیاه که آن هم همین شخص با مواد سیاه پر کرده بود که منجر به آسیب فک شد و مجبور شدم بکشم که دادگاه از کل دیه یک چهلم دیه کامل را در نظر گرفت و عجیب تر اینکه با اصرار گفتن ایشان زندان نمیره چون من میگویم و حتی از من درخواست کردن که بصورت دستی پول دریافت کنم و ماجرا تمام شود در رای نهایی دادگاه هم قاضی فقط دستور پرداخت دیه داد درصورتی که این شخص کلاهبردار است هم جعل سند و مهرهم عنوان پزشک طبق ماده 555 قانون فرد گناهکار و مجازات 6 تا دوسال حبس و هم نامبرده فریب دادن مردم سواستفاده از آنها گرفتن پول حق ویزیت را از تمام بیماران دریافت کرده اینها جرم نیست؟اما خود قاضی با توجه به اینکه شخص متهم پزشک نیست می‌گوید فقط شامل دیه می‌شود نه مجازات حبس برایم جای سوال دارد چطور شخصی که چند شاکی دارد البته هنوز اطلاع ندارن که در دادگاه است و شاید هزاران نفر آسیب وارد کرده و نزد پزشک دیگری رفتن تا خرابکاری این فرد شیاد را درست کنن و آگاهانه جعل مهر و سند انجام داده چطور می‌شد غیر عمد دانست متهم حتی یک مدرک چه کار ورزی و چه پزشکی و چه تحصیلی ارائه نداده و تمامی جرم ها را پذیرفته این شخص چگونه در حقش عدالت انجام نمی‌شود واقعا از کجا و به کی باید شکایت کرد مردم چه گناهی دارن که باید تاوان بی قانونی قاضی را بدهند عذر خواهی میکنم به خاطر تایپ طولانی

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
از طریق دفتر قضایی می توانید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است
.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوالات خود را مختصر و مفید مطرح کنید