مشاوره حقوقی رایگان - قصور در دندانپزشکی

سلام وقتتون بخیر .بنده مرداد ماه بادرد شدید دندان 6 پیش دندانپزشک رفتم و گفتن باید عصب کشی بشه
وبعد از عصب کشی احساس سنگینی و درد داشتم
و بعد از سه بار باز شدن دندانم هنوز درد شدید و طاقت فرسا دارم و با هر دکتری مشورت میکنم میگن که دندانم نیاز به عصب کشی دوباره داره
میتونم دندانم و بکشم یا پیش دکتر دیگه ای درست کنم و بعد از اون از دکتری که باعث درد و عذاب من شده و به درستی کارش و انجام نداده شکایت کنم؟
به تازگی متوجه شدم که ایشون از مهر نظام پزشکی همکارانش استفاده میکنه.وبنظرم دکتر تجربی هستش و خیلی‌ها مثل من از کارش شکوه و شکایت دارن
ممنون میشم راهنماییم کنید؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اولا در نظام پزشکی شکایت کنید بعد دندان تان را درمان نمایید...

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اسم و فامیل دکتر را از سامانه تلفنی نظام پزشکی استعلام کنید یا در سایت مربوطه استعلام بگیرید که متوجه شوید دکتر هست ایشان یا خیر . صرف شکایت کافی نیست و این یک ادعاست مدارک پزشکی میطلبد و هیئت کارشناسی نظر می‌دهد و بعد از آن کار در دادسرا باید جلو برد وکیل متخصص جرائم پزشکی باید کار را انجام دهد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله از طریق نظام‌پزشکی یا دادسرای جرایم‌پزشکی با ارائه ادله اثباتی شکایت کنید