مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مشاوره و شکایت از دندنپزشک قلابی

سلام
حدود ماه است به یک دندانپزشک هزینه 45 میلیون بابت دندان پرداخت کردم تا کنون نصب دندان به نتیجه نرسیده است و متوجه شده ام ایشان نظام پزشکی ندارد
نیاز به کمک و راه نمایی دارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق نظام پزشکی پیگیری کنید
اگر پزشک نباشد می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا میتوانید به ایشان اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید یا به نظام پزشکی رجوع بفرمائید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق نظام پزشکی شهرتان به عنوان خطا و قصور پزشکی وسو استفاده از مشاغل با مجازات انتظامی و کیفری پزشک شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

از طریق دادسرای جرائم پزشکی قابل شکایت می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مجوز ندارند میتوانید به عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و اگر مجوز دارن بابت قصور به دادسرای نظام پزشکی شکایت کنید