مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

سلام ببخشید من یک زمین فروختم به شخصی 840میلیون واون طرف 140تومان به من نقدی داد ومابقی چک. که متوجه شدیم زمین مشکل داره واون آقا چک هاروپس گرفت 140نگرفت وخودش گفت صبر میکنم تا مشکل زمین حل شود وحدود 6ماه پول ایشون دست مابود آیا می‌توانند شکایت کنند ودرخواست سود پولش راکند ومن میخواستم پولَش راپس بدهم خودش قبول نکرده

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

در ابتدا اگر قراردادی بین شما و ایشون تنظیم شده، باید اقاله بشه، سپس اگر حاضر به دریافت مبلغ نباشند با ارسال اظهارنامه ای درخواست اعلام شماره حساب جهت استرداد مبلغ رو بخواهید.