مشاوره حقوقی رایگان - ناحقی

با سلام از شما خواهش میکنم راهنماییم کنید
از همسرم بابت 26600000 تومان واریزی شکایت کرده اند که بابت این واریزیها شوهرم 15 میلیون سفته و بقیه مبلغ را رسید عادی به طرف داده که بابت آنها هم جداگانه و در شعب دیگر اقدام کرده و گفته که پول نقدی داده ام البته سفته در وجه پدرش است اما در کل این رسید و سفته بابت همان واریزی است که متاسفانه شوهرم هم بابت 26600000 واریزی محکوم شده و هم بابت 15 میلیون سفته ولی رسید را تونست ثابت کنه که بابت واریزی بوده و محکوم نشد حالا باید چکار کنیم آیا راهی داریم به خدا بابت همان 26000000 هم یه مقدار به طرف پرداخت کرده ولی مدرک نداره از یه طرف هم 15میلیون تومان به اضافه خسارت و دیرکرد و ... اضافه محکوم شدیم وضعیت مالیمون هم بده توان تحمل همچین ضربه ای رو نداریم تو رو خدا اگر راهی هست کمکم کنید راهنماییم کنید چه کیفری چه حقوقی هر راهی هست بفرمایید خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

متاسفانه باید با دلیل ثابت کنید که مبلغی از وجه رو پرداخت کرده اید .شهادت شهود یا قسم