مشاوره حقوقی رایگان - ویزیتور پخش نان و پورسانت بگیر

یا سلام بنده به مدت 7سال با یک نفر که مدیر هستند کار میکنم ماشین از خودم و ضایعات نیز از خودم ودر عوض 15درصد کل فروش را به عنوان پورسانت بهم می‌دهد آلان بعد از 7 سال متوجه شدم که ایشان در فاکتورهای بار بعداز رفتن من دست می‌برد و بعداز نرفتن وگرفتن فاکتورها ی 7 ماه از ایشان متوجه شدم که اختلاف در حسابها بسیار زیاد میباشد به طوری که در هفت ماه 280 میلیون تومان از فاکتورهایی که بنده از ایشان گرفتم بیشتر در دستگاه کارتخوان کشیده ام ولی پورسانتی دریافت نکردم واین عدد جمع کل 7ماه هست ودرهرماه متفاوت هست بدلیل مشغله کاری تابه حال حساب نکرده بودن درطول این هفت سال ولی حالا که متوجه شدم چه باید انجام وهم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
دادخواست اقامه نمایید و بررسی خواهد شد
و با توجه به مفاد قرارداد طرف مقابل مسئولیت خواهد داشت

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با توجه به متن قرارداد متعهد به انجام تعهد است طرح دعوی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قراردادی دارید می توانید طبق قرارداد طرح دعوی کنید.
اگر قرارداد نداشته باشید بهتر است دوستانه خودتان حل و فصل کنید.