مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پورسانت

سلام من داخل یک کارخانه شروع ب کار کردم قرار بود پورسانت دریافت کنم ک ندادن. منم خودم مبلغ فاکتور و بالاتر میزدم و سود خودمو میگفتمم مشتری بزنه حسابه مادرم. مدیر کارخونه شکایت کرده الان و براعت شده. باید چیکار بکنم من

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر قرار منع تعقیب یا حکم برائت صادر شده است شما از اتهام وارده تبرئه شده اید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما مرتکب جرم شده‌اید و قانون برای شما مجازات تعیین خواهد کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه شما تبرئه شده‌اید بنابراین می‌توانید به روال عادی زندگی خود ادامه دهید.