مشاوره حقوقی رایگان - پورسانت گرفتن کار

سلام. من برای شخصی که از آشنایان تو کار کابینت بود کار میگرفتم و بطور شفاهی صحبت کردیم که 5 درصد از مبلغ کار رو به عنوان اینکه کار رو من گرفتم براش پرداخت کنه. بالای 3 میلیارد کار گرفتم ایشون پولی پرداخت نکرد. قرار شد بابت اون پولا برام کابینت بزنه و زد. الان شکایت کرده که پول کابینتو میخواد. منم کل فاکتور هایی که کار کرده با شهادت اون صاحبکارا رو دارم. ایا میتونه ازم بگیره؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام و نشان میتواند مبلغ خود را مطالبه کند و شما نیز می توانید در صورت اثبات آن 5 درصد را مطالعه نمایید