مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر با شوهر

سلام عرض ادب من باهمسرخود رابطه دارم اما ب بهانه های مختلف بعدن رابطه مون ب 6ماه یک بار طول میکشه وهمسرم هیچ میلی ب رابطه نشون نمیده واهمیت نمیده با این که خودمم ورزشکار و سالم هستم باروش های مختلف خواستم بفهمم رابطه داره نتونستم مچ شو بگیرم بقول معروف صوتی نداده ایا پزشکی قانونی می‌تواند کمکم کنه خیلی روی افکارمون زدگی ام تاثیر گذاشته اخ مگر یک زن چند روز میتواند جلوی خودش رابگیرد رابطه برقرار نکند،من 3سال ازدواج کردم وهیچ مشکل در زندگی ندارم‌ فقط ب زمان رابطه کمکم بطور بلند مدت تا 6ماه یک بار مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید باتشکروسپاسی فراوان

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با این اوصاف تشخیص این موضوع غیر ممکن به نظر میرسد

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام شمامیتونین دادخواست حقوقی الزام زوجه به تمکین خاص رو مطرح کنید. درنظرداشته باشیدمسایل عاطفی درروابط زوجین نقش تعیین کننده رو داره و شکایت میتونه نقش بازدارنده باشه ولی عواطف و روابط رو هم بیشترکاهش میده. حتما با یه مشاورخانواده مشورت کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

توصیه می‌کنم مشکل خود را با روانپزشک و متخصص زنان مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون دلیل مدرک شکایت نتیجه ای نخواهد داشت