مشاوره حقوقی رایگان - تمکین خاص

با سلام و احترام؛
آیا میتوان درخواست تمکین خاص را بدون تمکین عام مطرح کرد؟
همسرم حاضر به برگشت نیست و منزل هم در شان زوجه تشخیص داده نشد.
بنده هم توان مالی جهت اجاره خانه ندارم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر دعوای تمکین به معنای عام و خاص است و باید شما ملکی را اجاره کنید تا وی تمکین نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید حتماً منزل و اثاث البیت مقدمه تمکین است از ناحیه شما فراهم گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب پذیر نمی باشد باید شرایط آن را فراهم نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر باید شرایط تمکین مهیا باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای تمکین ابتدا باید خانه مناسب تهیه کنید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

تمکین مستلزم شرایط خاصی می باشد ازجمله تهیه مسکن و لوازم در شان زوجه