مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام اگر مردی بعد از چهار سال تمکین بده و تمکین خاص نتونه انجام بده آیا تمکین اون رد میشه و تمکین عام هم در شرایط بدی باشه دادگاه چه نظری میده

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما مبهم هست اگر شما زوجه هستید و تمکین مرد رد شود و شما ملزم به تمکین نشدید نفقه به شما تعلق میگیرد اگر مرد نفقه را پرداخت نکند شما میتوانید برای طلاق اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال ابهام دارد اگر مشکل دارد که نمی‌تواند ارتباط زناشویی برقرار کند راه حل مجزایی دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلتم دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین حکم صادر خواهد کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به نحو دفاعیات واسناد ومدارک حکم صادر میکردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادگاه با توجه به اظهارات و دلایل طرفین نظر خود را ابراز میمند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تمکین خاص در کشور عملا ضمانت اجرایی ندارد مگر انکه به اقرار خود شخص و یا انجام ازمایشات هورومونی باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر بتوانبد ثابت کنبد و ارجاع به پزشکی قانونی شود بله رد می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
این که دادگاه چه رای ای صادر خواهد نمود متاسفانه قابل پیش بینی نمی باشد و نظر نهایی دادگاه بستگی به دفاعیات طرفین دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادگاه با توجه به نطریه کارشناسی و اوضاع و احوال دو طرف حکم صادر می کند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند اطلاعات بيشتري است
اگر شرايط نزديكي را فراهم نكند يا مشكلات مصرح جنسي قانوني را داشته باشد
دادگاه عليحده به موضوع مطروحه رسيدگي خواهد نمود

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

سوال شما دقیق مطرح نشده دوست عزیز.تمکین مربوط به زن هستش و مرد تمکین خاص و عام نداره که انجام بده یا نده.در صورت طرح تمکین این زن هست که باید تمکین خاص و عام داشته باشه نه مرد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

تقاضای پزشکی قانونی مطرح کنید و با این شرایط حکم به نفع زن صادر می شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به اوضاع و احوال و نظر پزشک قانونی دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است اول از مشاور خانواده کمک بگیرید