مشاوره حقوقی رایگان - ورود شخص ثالث

سلام
بنده یک کامیون خاور خریدم وکالتی چون شماره گذاری نرفتندسال ١٣٩٠ معامله کردند وکالت داده تا امروز 5وکالت زدند الان دست منه ولی سال ٩٨صاحب اول بدهی بالا اورده 4تاپرونده تودادگاه داره که توقیف ماشین رادراوردند من اعتراض شخص ثالث دادم جلسه رسیدگی گذاشتند من دفا عیه نوشتم فرستادم ولی 5ماهه که خبری نیست منکجا باید بروم پرنده ها تو عباس اباد شمال است

پاسخ ها :

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

یا باید حضوری به شعبه مراجعه کنید و یا اینکه از سامانه عدل ایران در قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص روند پرونده را ملاحظه بفرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید