مشاوره حقوقی رایگان - رای اشتباه

سلام
اگر کسی در پرونده حقوقی به ناحق محکوم شود آیا راهی برای دفاع از حقش هست؟
ممنون میشم اگه جواب بدید

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام . از طرق عادی اعتراض مثل واخواهی ، تجدیدنظرخواهی می توانید استفاده کنید و هم بسته به موضوع از اعاده دادرسی و یا فرجام خواهی که هر کدام نیاز به دلیل دارد و البته در زمان خاص خود باید استفاده شود.
حتما با مشاوره وکیل دادگستری اقدام کنید تا به نتیجه مطلوب برسید.

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری
در صورتی‌که رییس قوه قضاییه رأی قطعی صادره از هریک از مراجع قضایی را خلاف شرع بیّن تشخیص دهد، با تجویز اعاده دادرسی، پرونده را به دیوان‌عالی کشور ارسال تا در شعبی خاص که توسط رییس قوه قضاییه برای این امر تخصیص می‌یابد رسیدگی و رأی قطعی صادر نماید. شعب خاص مذکور مبنیّاً بر خلاف شرع بیّن اعلام شده، رأی قطعی قبلی را نقض و رسیدگی مجدد اعم از شکلی و ماهوی به‌عمل می‌آورند و رأی مقتضی صادر می‌نمایند.

تبصره 1- آراء قطعی مراجع قضایی (اعم از حقوقی و کیفری) شامل احکام و قرارهای دیوان‌عالی کشور، سازمان قضایی نیروهای مسلح، دادگاه‌های تجدیدنظر و بدوی، دادسراها و شوراهای حل اختلاف می‌باشند.