مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه معاوضه خودرو

سلام خسته نباشید
چند ماه پیشه یه دنا رو توی نمایشگاه بایه x33 عوض کردیم ماشینا جفتش رویت شد دنا ما ک دادیم سالم بود با برگه کارشناسی تحویل دادیم ,
X33یه مقدار مشکل داشت ک صاحب نمایشگاه گفت این مشکلات ماله فلان قطعس اونو عوض کنی درست میشه اصلا خودم برات درستشون میکنم و قولنامه رو نوشتیم و 150 تومن سر دادیم بعد از اون ماشین یه خورده به مشکل خورد و وقتی هم بردیم برای تعویض پلاک‌ اونجا گفتن ک ماشین روغن سوزی داره ببر درست کن بعد بیار
خلاصه به نمایشگاه دار گفتیم ک قولنامه رو فسخ کن یا یه ماشین دیگه بده بهمون
(دو طرفمون هنوز تعویض پلاک نرفتیم ) چند تا ماشین گفت بهمون ک سر هر کدوم از اونا هم باید 50 ،60 تومن ضرر میکردیم
الان 2 ماهی هست که شکایت کردیم برای فسخ قولنامه و تا الان حدود 60 میلیون خرج ماشین کردیم
آیا احتمالی هست برای فسخ قولنامه و پس گرفتن ماشین

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به مبایعه نامه نتظیمی فیمابین دارذ