مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو حامل مواد مخدر

باسلام خدمت شما ببخشید من یه مدت قبل 30 کیلو تریاک حمل میکردم که زیر صندلی بودن با دیدن بازرسی مواد رو ریختم بیرون بعد ساعتها پیدا کردن آوردن از من و ماشین چیزی نگرفتن در واقع و حکم 6سال حبس دادن که در حال حاضر زندانی هستم و قاضی در مورد ماشین نوشته مواد مخدر از داخل باک سوخت کشف شده و ماشین زده ضبط به نفع سازمان کاشف زده تمام زندگیم همون ماشینه آیا راهی چیزی هست که بشه ماشین رو ازاد کرد باتشكر

پاسخ ها :

تقی برهانی بلسبنه

تقی برهانی بلسبنه :

سلام اگر ثابت کنید که ماشین را قبلن به کی دیگر فروخته اید می شود ماشین را نجات داد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید کسی ادعای مالکیت خودرو را بنماید