مشاوره حقوقی رایگان - تولیت حسینه دارای سند

با سلام
در یکی از محله های بوشهر حسینیه ای هست که پدربزرگ پدرم در ملک شخصی خود تاسیس کرده برای مراسم عزاداری سید الشهدا و روضه اهل بیت . بعد از فوت ایشان متولی به پدربزرگ بنده. بعد از فوت پدربزرگم به پدرم سپرده شد . که در زمان حیات پدرم حسینیه را بزرگتر نمود. بعد از فوت ایشان سال 90 حسینیه به به دست برادرم و مادرم سپرده شد . و تمامی مراسم ها به بهترین شکل انجام میشد . سال 1400 سازمان اوقاف بدون اجازه تشکیل به هیت امنا حسینیه نموده است . و حکم دادگاه برای خلع ید مادرم صادر نموده . با توجه به اینکه این حسینه را هیچکدوم از اجداد به اوقاف وقف ننموده اند و وقف نامه وجود ندارد .و همچنان در سازمان ثبت این ملک بنام شخص پدربزرگم میباشد . ایا اوقاف میتواند وارثین را نادیده بگیرید .؟؟ و تصمیم برای این حسیینه کند ؟ چرا که بقیه وارثین ازاینکه اوقاف انها را نادیده گرفته اند شاکی هستن .و وارثین میتوانند خودشان تشکیل به هیت امنا دهند ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

محتویات پرونده خلع ید دادگاه باید بررسی شود. اگر اوقاف ، وقف نامه ای نداشته باشد حق چنین کاری را ندارد.