مشاوره حقوقی رایگان - توهین به مقدسات و پس گرفتن شهادت

با سلام خواهرم از همسرش شکایت کرد درباب ضرب و شتم و توی این موضوع اهانت به مقدسات اسلام هم هست.که من و مادرم شاهد شده ایم و اکنون قاضی پرونده فرد را بازداشت کرده خواهرم رضایت داده اما می‌گویند جنبه عمومی را داراست و هیچکاری نمیشه کرد بااینکه دو زن شاهد هستند قاضی علم خودرا گذاشته اند و می‌گویند سه تا شاهد دارید بااینکه خواهرم شاکی بوده و میگویدپرونده حکم بدی دارد و هیچ بخششی وجود ندارد
لطفاً راهنمایی کنید که در باب این پرونده شاهدین شهادت خودرا پس بگیرند چه می‌شود ؟نگیرند چه حکمی دارد ممنون میشم پاسخ دهید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است