مشاوره حقوقی رایگان - صدور پیش فاکتور و استفاده ازآن در پرونده کیفری

با سلام یک شخصی جرم تخریب را به بنده نسبت داده و با استفاده از یک پیش فاکتور که مبلغ آن را بالای ده میلیون تومان قید کرده و نظر کارشناس خبره را هم شخص صادر کننده ارائه کرده با توجه به این توصیفات برای بنده حکم حبس 10 ماه و 15روز مجازات تعیین شده بود.من اثبات کردم که شاکی از یک پیش فاکتور برای محکومیت من استفاده کرده صادر کننده فاکتور نیز در دادگاه اقرار کرد که این فاکتور را به صورت پیش فاکتور به شکات بنده داده و هیچ خبری از دعوای ما ندارد.من نیز یک دادخواست تامین دلیل داده بودم که میزان خسارت را 3/5 میلیون تومان برآورد کرده بود و به همان مبلغ هم محکوم شدم البته در مطالبه خسارت تخریب ازبابت وجه فاکتور الان برای اعاده دادرسی و همچنین شکایت از صادر کننده فاکتور و شکاتم چکار کنم ممنون میشم اگه جواب بدید.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است