مشاوره حقوقی رایگان - 15میلیون تومان سفته به اجرا گذاشته شده

سلام 3 سال پیش با یه اقایی شراکتی کار از من پول از اون مبلغ7میلیونو پانصد گذاشته بود. و من به علت نتونستن به گردش و خورده شدن اصل پول مقروض اقا شدم و بهش 15 میلیون سفته دادم حکم من چیست. ایا با اثبات شاهد ممکن است مبلغ به قبل برگردد ایا قاضی قسط میبندد یا زندان. و ایا طرف میتواند سود بخواهد

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

خیر برنمیگردد مگر قید کرده باشید بابت بدهی هفت و نیم
برای تقسیط شما بعد از صدور حکم مزالبه وجه باید تقاضای تقسیط و اعسار بدید