مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه تمکین

سلام اینجانب زوج هستم یک سری از قضات میگویند حکم الزام به تمکین اعلامی می باشد یک سری دیگر می گویند نیاز به اجراییه دارد. سوال زوجه در تاریخ 97/11/21 محکوم به تمکین شدن و حکم قطعی شده است و یک سال از حکم دادگاه گذشته زوجه هیچ اقدامی بابت تمکین انجام نداده است زوج هم اجراییه صادر نکرده است، به نظر شما زوج چه اقدامی انجام بدهد که زوجه ادعای نفقه نداشته باشد؟

پاسخ ها :

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام هرچند تمكين از احكام اعلامي است ولي جهت اثبات عدم تمكين بايد درخواست اجراييه كرد از طريق اجرا اخطار براي زوجه جهت تمكين صادر و پس از مهلت و عدم اظهارنظر زوجه مراتب صورتجلسه و مختومه گردد و همين مدارك براي زوج در عدم استحقاق نفقه كافيست

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

به استناد حکم تمکین نفقه به روجه نعلق نمیگیره