مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

با سلام و عرض ادب
من کارمند هستم با یک خانم بازاری سر حساب کتاب به مشکل برخوردم این خانم رفتن محل کارمن قسمت بازرسی و اونجا مطرح کردن که این خانم پول من و نمیده و باهاش مشکل دارم میخوام ازشون شکایت کنم که چرا محل کارم من رفته میتونست بره دادگاه شکایت کنه اینجوری ابرو منو پیش همکارا برده ایا در صورتی که از لحاظحساب کتابی خق با ایشون باشه اما از اینکه محل کار من رفته میتونم اعاده حیثیت کنم من گفتم شما میرفتین دادگاه چون این موضوع اصلا به کار من ربط نداشته

پاسخ ها :

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

سلام اگر مراجعه ایشون به محل کار شما همراه با توهین و افترا و تهمت و یا سرو صدای زیاد بوده میتونید شکایت کنید در غیر این صورت خیر

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پیشنهاد میکنیم به مقاله ( اعاده یعنی یعنی چی ) که توسط بنده نگارش شده و در همین سایت قرار داده ایم مراجعه کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

تحت عنوان افترا بسته به الفاظ به کار رفته و شهادت شهود بله

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
خیر قابلیت اعاده حیثیت ندارد