مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط دیه

باعرض سلام و ادب
بنده سال 1400توسط یک شخص از خدا بی خبر مورد ضرب و شتم قرار گرفتم و تو همون لحظه دچار عارضه قلبی شدم و بستری بیمارستان شدم و دکترها گفتن دچار نارسایی قلبی شدم که الان یک سالی میشه باطری قلب گذاشتم تو پزشکی قانونی ولو اینکه کلی مدارک و اسناد داشتم که من قبلا اصلا نه سابقه بیماری قلبی داشتم و نه خانواده حتی هیچ کدام از بستگان نسبی بنده دچار مشکل قلبی نشدن و نبودن ولی دکتر پزشکی قانونی اصرار داشتن که من قبلا سابقه بیماری قلبی داشتم وکیل گرفتم وکیل بنده گفتن اعتراض بزن اعتراض زدم رفتم دوباره پزشکی قانونی باز همون حرفها و برای قلب صدمه دیده بنده که الان درست دوسال هست نمیتونم کار انجام بدم برام سه درصد زدن و حتی طول درمان هم ندادن خلاصه دیه با صدماتی که به سرو صورتم وارد شده بود نزدیک شصت میلیون برای متهم بریده شد البته این حکم به صورت غیابی چون متهم تو دادگاه حاضر نمیشد بعد از اینکه حکم صادر شد و متهم برای درخواست اعسار آمد که درخواست اعسار هم قبول شده ولی تو پرونده هیچ گونه کفالت یا ضمانت ازش نگرفته اند و الان بعد از پرداخت دوتا قسط مابقی رو پرداخت نمیکنه حالا سوالم اینجاست چکار میتونم انجام بدم که در مورد نگرفتن کفالت از متهم و پرداخت نکردن اقساط دیه چه کاری یا چه لایحه‌ای بنویسم که لااقل دادستان پرونده رو بررسی کنه و حق من ضایع نشه متاسفانه وکیل پرونده همون اول پولشو گرفته و الان زیاد دربند پرونده من نیست تا بعدا راهی برای این مسئله پیدا کنم خواهش میکنم از عزیزانی که اینجا هستند مشکل بنده رو راهنمايي کنن انشالله خدا خیرتان بدهد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
به اجرای احکام مراجعه و درخواست توقیف اموال و درخواست جلب محکوم علیه را نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
جهت طی مراحل قانونی حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید و به شعبه مورد نظر مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا شما می‌بایست شخصاً به اجرای احکام مراجعه نمایید و درخواست بدهید که اموال استعلام و توقیف شود

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، درخواست جلب متهم به شعبه اجرا احکام مربوطه بدید