مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه دوره آموزشی خصوصی

سلام و وقت بخیر .
من دوره ی آموزشی شنایی رو به صورت خصوصی در یکی از استخرهای تهران که زیرنظر شهرداری هست ثبت نام کردم. قبل از ثبت نام دو بار تماس داشتم و درمورد شرایط دوره آموزشی و همچنین متراژ استخر سوال کردم،هردوبار درجواب به سوال من که ایا استخر کوچک هست گفتن خیر استخر کوچک نیست. من برای ثبت نام حضوری مراجعه کردم . از من خواستن فرم رو پر کنم و امضا بزنم بعدا برم داخل و با مربی صحبت کنم.کمی زودتر رسیده بودم اما گفتن مشکلی نداره میتونم تا قبل از شروع کلاس ازاستخر استفاده کنم. وقتی داخل استخر شدم متوجه کوچکی استخر،پلان ال شکل،و کم عمق بودن حدودا نیمی از استخر شدم. قبل از اینکه مربی شروع کنه به کانتر مراجعه کردم اما گفتن استرداد وجه ندارن.الان بعد از گذشتن بیش از یک ماه با استناد به اینکه در متن ثبت نام بند عدم استرداد وجه وجود داشته مبلغ رو برنمیگردونن.
سوال من این هست:
ایا طبق قانون اساسی بندی مبنی بر عدم استرداد وجه در صورت توافق کتبی وجود دارد؟
فرم ثبت نامی که یک پیمانکار خصوصی برای خود تنظیم کرده وجاهت قانونی دارد؟
ایا در صورت قانونی بودن این بند استناد وجه در فرم ثبت نام من حق شکایت و دعوی دارم مبنی بر اینکه در تماس های تلفنی به دروغ گفتن استخر بزرگ هست و پیش از اینکه به مربی خبر بدن شاگرد جدیدی ثبت نام کرده و من شاگرد رو به مربی معرفی کنند فرم ثبت نام رو خواستن امضا کنم ؟

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

سلام باتوجه به اینکه احتمالا در فرم ثبت نام شرایطی قید گردیده که تعهدات طرفین در آن قید گردیده بهتر بود قبل از امضاء مفاد قرار داد را کاملا مطالعه میکردید
بهر صورت اگر فکر میکنید که پیمانکار به تعهدات خودش عمل نمیکند یا شرایط ذکر شده استخر مغایر توافق است میتواتید با ارسال اظهار نامه مطالبه وجه را بنمایید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام شرط ثبت نام شما متراژ استخر در فرم‌ثبت نام درج نگردیده کوچک یا بزرگی مقیاس تقریبی است جهت طرح دعوا بهتر است به فدراسیون یا مرجعی که مجوز استخر را صادر نموده مراجعه کنید