مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

سلام و احترام
منو همسرم درگیر طلاق و دادگاه پاسگاه هستیم
من به همسرم وخانوادش فحاشی کردم از نوع بد وناموسی با شماره ی خودم و از طریق پیام الان شکایت کرده و پرینت تمام پیامام داره برای دفاع از خودم چیکار کنم؟
اونم پیامای توهین و فحاشی زیادی به من ارسال کرده ولی من همشونو پاک کردم آیا منم میتونم شکایت کنم هیچ مدرک وپیامی ندارم؟
میتونم بگم پیامارو داداشم یا یکی از اعضای خانوادم با گوشی من فرستاده من پیامی ندادم ؟ یا سیم کارتم دست کسی بوده ؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام خیر متاسفانه . چون متن پیام ها و زمان آنها برای دادگاه محرز ميگردد.