مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم هزینه تعویض کرکره یکی از دو پارکینگ آپارتمان

باسلام وعرض ادب باتوجه به خرابی کرکره پارکینگ همکف که تعداد 9پارکینگ می‌باشد اقدام به تعویض کرکره کردیم و باتوجه به اینکه در پارکینگ زیر زمین پانزده واحد پارکینگ دارند اعتراض بر تقسیم هزینه به کل واحدها دارند،لذا سوال بنده این است که تعویض کرکره پارکینگ همکف شامل کل واحد‌های ساختمان می‌باشد یا واحدهایی که در پارکینگ همکف پارک میکنند؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، مربوط به پارکینگ‌ها ی همفک میشود .

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

هزینه قسمت‌های مشاعات برعهده تمامی واحدها میباشد