مشاوره حقوقی رایگان - شخص ثالث

شکایتی علیه پست بانک نموده ام خودم در یکی از شعب پست بانک (دفترپیشخوان ) طی 5 حواله مبالغی به از بانک ملت خودم به حساب بانک ملت پست بانک ( حسابی که پست بانک فیض نزد بانک ملت داشت ) علی رغم اینکه در حواله ها درخواست نموده بودم پول به حساب خودم واریز شود اما متاسفانه مسئول بانک وجوه حواله های من را به حساب خود واریز نموده موضوع به کارشناسی ارجاع شد کارشناس اول و دوم نوشته اند پست بانک مرکزی می بایست پول من را برگرداند کارشناس سوم نوشته چون در زمان حواله اقدام نکرده و با مسئول بانک مراورده مالی داشته بانک نباید پاسخگو باشد کارشناس سوم اعلام نموده 4 حواله وارد حساب مسئول بانک شده و پنجمین حواله به حساب هیچ شخصی واریز نشده در نتیجه دادگاه بدوی پست بانک را محکوم به پرداخت هر پنج حواله نموده ولی پست بانک در مرحله تجدید نظر در خواست جلب شخص ثالث داده که چون من با مسئول بانک مراوده بانکی داشتم پست بانک نباید جوابگو باشد در ضمن چون حساب من در پیشخوان دولتی باز شده شخصی که مجوز این پست بانک را داشته و همچنین اینجانب را هم طرف دعوا قرار داده در ضمن قبل از طرح دعوا تابلوی پیشخوان زده نشده بود و محل مورد نظر شعبه معرفی شده بود و بعد از طرح شکایت مشخص شد مسئول پست بانک با شناسنامه و کارت ملی جعلی از طرف شخصی که مجوز داشته به پست بانک ناظر معرفی شده و هیچ رابطه استخدامی با پست بانک نداشته ایا دادگاه تجدید نظر درخواست جلب ثالث را می پذیرد

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال چونکه به مستندات شکایت و دعوی طرفهای دعوی یا شکایت دسترسی نداریم ، امکان پیش بینی ، پیشگویی و آینده نگری حقوقی از ما ساقط است . ضمن اینکه از نیت ، قصد و تصمیم اعضاء محترم دادگاه تجدید نظر رسیدگی کننده به دعوی جلب ثالث نیز بی خبریم ! نتیجه اینکه تنها خداوند متعال از آینده و سرنوشت موجودات خویش آگاه است .