مشاوره حقوقی رایگان - خودرو دو تکه

سلام وقت بخیر
من پارسال یه پراید خریدم رفتم تعویض پلاک و محضر هم پلاکش هم سندش بنامم شد بدون مشکل
برج یک فروختمش خریدار برج 4 ینی 3 ماه بعد اومد بهش وکالت دادم بره تعویض پلاک
حالا رفته برگشته میگه ماشین دو تیکه هستش دادخواست فسخ قرارداد داده
درضمن یه طرف ماشینم تو این بازه زمانی زده بود داغون کرده بود
میخواستم بدونم ما توی قولنامه ذکر کردیم که ماشین هم لحاظ فنی و بدنه به رویت رسیده و از کم و کیف آن آگاه است الان ایشون تو دادگاه کاری میتونن انجام بدن؟ قاضی حکم به فسخ میده؟؟

پاسخ ها :

رویا جاجرمی

رویا جاجرمی :

سلام وقت بخیر
برای فسخ قرارداد نیاز به اعلام فسخ قرارداد از طریق ارسال اظهارنامه هست و ضمن اینکه فسخ قرارداد معمولا فوری هست و با شرایطی که توضیح دادید بعید به نظر میرسه که قرارداد فسخ شود مگر اینکه دو طرف توافق کنید و اقدام به اقاله قراردادتون کنید
‌پاینده باشید

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

اعلام فسخ با استناد به خیار عیب فوری می باشد و بعد از سه ماه پذیرفته نمیشود.