مشاوره حقوقی رایگان - در این مرحله (مختومه) باید چه کاری انجام داد

آخرین تغییر ثبت شده برای این پرونده مربوط به تاریخ 1402/08/20 ساعت 10:53 می باشد
رمز وارد شده مربوط به........................ می باشد
1-پرونده کلاسه .........................ردیف فرعی 2 شماره بایگانی ...................با علت طرح اجراي حکم و موضوع خواسته درخواست صدور اجراييه در مورد راي هيات حل اختلاف كارگر و كارفرما و محکومیت پرداخت مطالبات كارگري به شعبه اول اجراي احكام مدني مجتمع قضايي شهيدمحلاتي تهران ارجاع و در تاریخ 1402/08/17 ثبت گردید
2-در تاریخ 1402/08/17 وقت نظارت دفتر برای تاریخ 1403/01/27 تعیین گردید
3-نسبت به دعوی ................... به طرفیت .................. مبنی بر درخواست صدور اجراييه در مورد راي هيات حل اختلاف كارگر و كارفرما طی شماره ..................... مورخ 1402/08/20 مختومه شدن پرونده به دليل اجراي حكم

چه زمانی برای بستن حساب طرف مقابل میتونم اقدام کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حضورا به شعبه اجرای احکام مراجعه نمایید
حکم صادره ، توسط محکوم علیه اجرا شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به اجرای احکام مراجعه نمایید حکم اجرا شده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول توصیه می‌کنیم که بهتر است اطلاعات پیگیری نکنید چرا که اولا ممکن است به روزرسانی نشود دوم اینکه یک سری اطلاعات حقوقی است و صرفا باعث سردرگمی شما خواهد شد