مشاوره حقوقی رایگان - رضایت

سلام خسته نباشین وکلای محترم.
بنده در یک پرونده که حکم جلب متهم بابت مقدار پول 400میلیون تومن صادر شده میانجی گری کردم و ضامن متهم و شاکی شدم که پول در حساب من بیاد و رضایت شاکی هم دستم باشه وبعد رضایت را به متهم وپول رابه شاکی دادم...متآسفانه ماچون در مسائل حقوقی وارد نیستیم...شاکی از خدمات دفتر قضایی لایحه با عنوان دفاعیه و با موضوع رضایت را روی پرونده گذاشته و گفته :باتوجه به توافق حاصل شده اینجانب "قصد" رضایتکامل دارم لطفا همکاری لازم را مبذول فرمائید...آیا کلمه قصد میتونه اشکالی در پرونده ایجاد کنه.؟و باید چکار کنیم.؟

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
بهترین کار این است هر دو نفر را حاضر و صورتجلسه تنظیم و به امضای همه برسانید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پول را دریافت کرده باشد مشکلی پیش نمیاد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یا حضوری تشریف ببرد دادگاه بگوید منظورم رضایت بی قید و شرط است یا یک لایحه دیگر تحت عنوان اعلام رضایت بی قید و شرط ارسال کند