مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ و سوالات مربوط به ان

سلام. اگر کسی از من شکایت کند و ادرس واقعی من را ندهد یا من رو مجهول المکان اعلام کند من به کجا باید مراجعه کنم؟ امروز تو ثنا ثبت نام کردم. تحت هر شرایطی اگر از من شکایت کند چه قبل از ثبت نام من تو ثنا و چه بعد از ان ایا من متوجه میشوم .
یا مستقیما به اداره ابلاغ دادگستری برم اونجا به من میگن که از من شکایت شده یا نه. میشه منو راهنمایی کنین. و اگر شکایت کنه و حکم غیابی بگیره من چطور ثابت کنم که ابلاغ رو ندیدم.

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگرسامانه ثناداشته باشید, بشماابلاغ میشود

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

می توانید به دفتر کل دادگاه محل اقامت مراجعه کنید