مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری

سلام من 500 متر زمین بر جاده اصلی روستا لاهیجان دارم چند سال پیش برای 250 متر مجوز ساخت وپروانه گرفتم الان برای 250 متر بعدی میخوام اقدام کنم بهم گفتن یک سوم زمین تو طرح ورزشی اداره ورزش الان پشت زمین من خونست جلوش خونست بغل هم مال خودمه مجوز ساخت داره آیا اجازه تغییر کاربری دارم یا اصلا میتونم بفروشم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بتوانید جرم تغییر کاربری حکم برایت بگیرید و در محدوده بافت باشد میتوانید اقدام کنید . باید کارشناسی ملک انجام شود

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام بایستی مشکل مربوطه را حل کنید بعد برای فروش اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدائاً بایستی مشکل ایجاد شده را حل نمائید و سپس اقدام به تغییر کاربری یا فروش ملک بنمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله تحت عنوان اماکن ورزشی می‌توانید بسازید