مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سرویس کار یخچال

سلام
از ی شرکتی با ما تماس گرفتند و خودشون رو به عنوان نمایندگی سام سرویس معرفی کردند و گفتند جشنواره گذاشتیم برای تعویض فیلتر یخچال ساید
قرار شد تعمیرکار بیاد برای تعویض فیلتر
تعمیرکار اومد فیلتر پشت یخچال رو عوض کرد و گفت فیلتر داخل هم بهتره عوض بشه
گفت فیلتر تایوانی داره و چینی که تایوانی گرون تره
قرار شد تایوانی بندازه
برای فیلترهای پشت بیش از 500 هزار تومان و برای فیلتر داخلی بیش از دو میلیون تومان پول گرفت

قیمت بالا ما رو مشکوک کرد با تحقیق و بررسی متوجه شدیم قیمت فیلتر داخلی از نوع کره ای با برند خود سامسونگ حدود 600 هزار تومان است و اون مدلی که برای ما انداخته حدود 200 تا 300 هزار تومان است درحالی که بیش از 2 میلیون بابتش پول گرفته بود
فیلترهای پشت رو بررسی کردیم و متوجه شدیم اون فیلترها کمتر از 100 هزار تومان قیمت دارند وتازه فیلتر ایرانی اندااخته و به دروغ گفته تایوانی انداختم

متاسفانه به جز دو شماره از شرکت مذکور و نیز یک پرداخت از طریق دستگاه پوز هیچ اطلاعات دیگه ای از اینها نداریم
چگونه میتوانیم حق خود را پس بگیریم؟
با تشکر

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اسم شرکت مذکورا در گوگل سرچ کنید تا به اسامی مدیران شرکت دسترسی پیدا کنید و سپس طرح دعوی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید داخل گوگل سرچ نمایید شناسه اشخاص حقوقی نام شرکت یا هرچه را که دارید درج نمایید اساسنامه شرکت و مشخصات آن نمایان می‌شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مقدمه طرح دعوا،‌ شناسایی مشخصات شرکت است که از طریق اینترنت کسب بفرمائید و بر مبنای آن اطلاعات و ادله جمع‌آوری شده‌، اقدام به طرح دعوی بفرمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت یا دا‌دخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با شکایت کلاهبرداری از صاحب حساب و صاحب خط تلفن