مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مادر بازنشته فوت شده

سلام بنده مادرم بازنشسته شهرداري تهران بوده و فوت شده و منم كه تنها وارث و دخترشان هستم همسر دارم آيا ميتوانم از حقوق مادرم استفاده كنم چون مدتهاست كه همسرم بيكار است و مشكلات زيادي داريم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، هنوز در کشور ما قوانینی وضع نشده است که دختران شوهر کرده بتوانند از مستمری والدین زنده یا فوت شده خود استفاده نمایند !

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، مطابق ماده 48 قانون حمایت از خانواده ، فرزنـدان دختر در صـورت نداشتن شغل يا شوهر و فرزندان پسر تا سن بيست سالگي و بعد از آن منحصراً درصورتي كه معلول از كار افتاده نيازمند باشند يا اشتغال به تحصيلات دانشگاهي داشته باشند حسب مورد از كمك هزينه اولاد، بيمه و مستمري بازماندگان يا حقوق وظيفه والدين خود برخوردار مي‌ گردند.
پس با وضعیت فعلی تاهل شما ، این حقوق به شما تعلق نمی گیرد.