مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ترک انفاق

من و خانم سال 1401/06/29عقدکردیم از شروع عقد که باهم بودم کلا 10 روز ‌شده که به مشکل برخوردیم ارتباط نامشروع از طریق پیامک داشته که ایشان در دادگاه اول محکوم شده اما دادگاه تجدید نظر تبره شده حالا از دست من شکایت ترک انفاق کرده من هم طی فیش های واریزی از پارسال برج 8 به مبلغ 500 مبلغ دومیلیون طی چند ماه واریز کردم بعد هم شکایت تمکین رو انجام دادم هنوز تعیین شعبه نشده لطفا راهنماییم کنید ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. جهت تمکین مقدمات آن شامل مسکن واثاث البیت مناسب را فراهم کنید تا نتیجه بگیرید. درترک انفاق هم فیش های واریزی را ارائه واعلام دارید که زوجه منزل را ترک کرده و علیه ایشان اقدام به طرح دعوی تمکین نموده اید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر نفقه پرداخت شده باشد شکایت ترک انفاق نتیجه ای نخواهد داشت.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام یک کارشناس مبلع نفقه را مشخص خواهد کرد که به حسابشان واریز کنید اگر تمکین نکردند مستحق دریافت نفقه نیستند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

وكيل خانواده از طريق سايت در خواست نماييد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درترک انفاق هم فیش های واریزی را ارائه واعلام دارید که زوجه منزل را ترک کرده و علیه ایشان اقدام به طرح دعوی تمکین نموده اید.