مشاوره حقوقی رایگان - گران فروشی لوازم جانبی و گرفتن پول اضافه به ادعا این ک حافظه اضافی برای گوشی ایفون 13 ایجاد کرده

ما در تاریخ 11.7.1402یک گوشی ایفون 13 خریدیم با لوازم جانبی مانند شارژر و گلس با این ک اپل ایدی داشتیم ادعا کرد ک باید دوباره اپل ایدی درست کنه و برای ان هم پول گرفت وهمچنین گفت ک حافظه اضافی زده رو گوشی و برای ان هم پول اضافی گرفته حالا ما فهمیدیم ک دروغ گفته چکار کنیم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به اتحادیه، اتاق اصناف، تعزیرات میتوانید مراجعه کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اتحادیه و یا تعزیرات می توانید شکایت خود را پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق اتحادیه و یا تعزیرات می توانید شکایت خود را پیگیری کنید