مشاوره حقوقی رایگان - ابطال اقرارنامه

سلام. من پدرم از ما بچه‌هاش امضا سفید گرفته و نوشته تمام اموال من هرچی که دارم از جمله باغ و مغازه و خونه که توش زندگی می‌کنیم همه چیز… متعلق به برادرم ( یعنی عموم) ابراهیم هست ما هم قبلا زیرش امضا کرده بودیم و نه پولی دریافت کرده نه هیچی فقط اقرار نامه زده که به نام برادرم و پس از پشیمانی سند این ملک هارت به نام ما زده بوده یعنی بچه ها و بعد پدرم مریض شد و محجور هست حالا اونها شکایت کردند و پدر من پشیمان هست آیا می‌شود این اقرارنامه را باطل کرد؟

پاسخ ها :

کاوه رهگذر

جناب آقای کاوه رهگذر :

سلام پدر شما در خصوص اموال خود از شما امضا گرفته است . در صورتی که اگر میخواست املاک را به نام برادرش منتقل کند امضای ایشان کافی بود . به نظر می رسد این اقرارنامه نوعی محرومیت از ارث باشد که از اعتباری برخوردار نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
نیازی به رضایت و امضا شما نبوده لذا باید بررسی شود علت چیست