مشاوره حقوقی رایگان - مهریه عندالاستطاعه

باسلام و درود. همسرم مهریه اش 300 سکه عندالاستطاعه هستش که رفته اجرا گذاشته.من یه کارمند دولتم که ماهیانه 2تومن حقوق دارم و 1ملیون و 100قسط میدم یه زمین هم قولنامه ای دارم .میخاستم بدونم دادگاه روی 2تومن حقوق من حکم میده یا روی مابقی حقوق ( با احتساب اقساطم 900هزارتومن از حقوقم باقی میمونه)؟ بعد اینکه اون زمین سند نداره و قولنامه داره میتونه بابت مهریه ازم بگیره؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" این سؤال تکراریست و قبلاً به این سؤال به نحو مقتضی پاسخ قانونی ارائه شده و موجبی برای طرح مجدد نداشته است .

فروغ  قاسميه

سرکار خانم فروغ قاسميه :

با سلام در خصوص حقوق شما اگر دارای فرزند مشترک هستید یک چهارم و اگر فاقد فرزند مشترک هستید یک سوم قابل کسر است البته به نسبت اقساط پرداختی شما.در خصوص زمین هم می‌تواند اقدام نماید