مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد به دلیل بیماری قلبی

با سلام و تشکر
48 ساله هستم 3 سال پیش دچار سکته قلبی شدم و نهایتا 3 رگ آنژیو پلاست کردم و جدیدا هم اکو گرفتم پزشکم گفته که 25 تا 30 ٪ قلبم کارکرد دارد و نیاز استقرار باطری دارم.
از طرفی دیابت نوع دارم.
24 سال سابقه بیمه دارم و شاغل هستم.
آیا مشمول بازنشستگی پیش از موعد می شوم؟
دوم اینکه اگر بازنشسته بشوم حقوق و مزایای کامل 30 روزه می گیرم یا کمتر؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام نیز به تایید پزشک سازمان تامین اجتماعی دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
باید درخواست دهید تا کمیسیون پزشکی تایید کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
درخواست بدهید و باید بیماری شما در کمیسیون پزشکی بررسی و رای از ‌کار افتادگی کلی شما صادر گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجع مربوطه درخواست خود را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام درخواست خودرا بدهید تا کمیسیون مربوطه بررسی کند