مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین زوجه

سلام خسته نباشید لطفا راهنمایی کنین‌ممنون من زوج هستم به همسرم دادخواست الزام به تمکین عام وخاص کردم رای به نفع کی شده لطفا با توضیح کامل بدین بفهمم ممنون و من که الان زوج هستم حالا این رای اومد چه کنم و کجا باید برم رای دادگاه خانواده خصوص دادخواست زوج به طرفیت زوجه به خواسته الزام
خوانده به تمکین ، با عنایت به محتویات پرونده از جمله تصویر مصدق سند نکاحیه پیوست پرونده وجود علقه زوجیت
دائم فیمابین به سبب عقد نکاح محرز است و در مورد خواسته نظر به اینکه برابر قانون زن باید در منزلی که توسط
شوهر تعیین می گردد سکنی نموده و به وظایف زوجیت عمل نماید، خوانده علیرغم ابالغ اخطاریه و انتظار کافی در جلسه
رسیدگی حاضر نشده و الیحه ای نیز ارسال ننموده است و دلیلی که عدم تمکین وی از خواهان را توجیه نماید ارائه ننموده
ا به مواد 1102 و 1114 قانون مدنی حکم به محکومیت
است ، لذا دادگاه دعوی اقامه شده را وارد تشخیص داده و مستندً
خوانده به تمکین از خواهان و بازگشت به منزل مشترک را صادر و اعالم می دارد. رای صادره حضوری و ظرف مدت
بیست روزپس از ابالغ قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم محترم تجدیدنظر استان گلستان می باشد. لطفا کمک کنید رای به کی شده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دعوای الزام به تمکین رد شده و البته تا قبل از قطعیت قابل اعتراض است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حکم بدوی به نفع شما صادر شده است و زوجه به تمکین محکوم شده است
و زوجه میتواند تجدیدنظرخواهی نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
رای به نفع شما یعنی زوج صادر شده است
توسط زوجه قابل اعتراض است اگر قطعیت یافت تقاضای صدور اجراییه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بیست روز صبر کن اگر تجدید نظرخواهی نکرد شما درخواست اجراییه بدهید