مشاوره حقوقی رایگان - اتهام ضرب و جرح

سلام .
زن داداش خانمم،3بار به خانه ما آمده و با فحاشی و توهین و ناسزا و خودزنی آبرو ریزی کرده.
در نهایت با دختر و خانم بنده درگیر شد و با دستور مامور انتظامی که من زنگ زدم از خانه خارج شد. الان رفته علیه ما شکایت کرده که بنده یعنی یک مرد اورا کتک زده و شاهد هم ندارد . تکلیف ما چیست باید چه کار کنیم آیا حرفش به جایی می‌رسد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید
و به پزشکی قانونی معرفی خواهد شد
و شما هم باید دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دفاع کنید و شماهم شکایت توهین و مزاحمت مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دلیلی برای اثبات ان بیاورد وگرنه دعوا رد میشود

صادق طلعتی دلیر

جناب آقای صادق طلعتی دلیر :

سلام با این اوصاف خیر شکایت ایشان احتمال زیاد با منع تعقیب مواجه گردد.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود باید اماره ودلایل داشته باشد والا نمیتواند اثبات کند.

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

اگر دلایل نباشد نگران نباشید ولی اگر اصل درگیری ثابت بشه با یک قسم شما محکوم به دیه می‌شوید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان با ارائه ادله اثباتی باید ادعای خود را ثابت کند صرف ادعا کافی نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با عنوان ورود به عنف و تهدید و و توهین و فحاشی شکایت کنید.
اگر ضرب و شتمی انجام شده می توانید با عنوان ضرب و شتم نیز شکایت کنید.