مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مال به دیگری قبل از فوت

متوفی قبل از فوت اموالش را به دیگری منتقل کرده است آیا بعد از فوت مدیون، امکان مطالبه دین از ورثه وجود دارد؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتی که مالی بعنوان ارث برای وراث باقی نمانده باشید و وراث اعلام رد ترکه نمایند، خیر.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
ورثه فقط تا میزان ماترک مسئولیت خواهند داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و یا قابل توقیف مگر صوری بودن اثبات شود

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

اگر متوفی زمان فوت مالی نداشته وراث تکلیفی ندارند.

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
خیر مگر اثبات شود بجهت فرار از دین بوده

سید مجید رمضانی

جناب آقای سید مجید رمضانی :

سلام درصورت وجود اموال و دارایی (ماترک ) و قبول آن توسط ورثه طلبکار می‌توانند به میزان سهم الارث دریافتی هر کدام از ورثه ها به آن رجوع نمایند