مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

با سلام واحترام مورخ 4 مهر1402 معاونت بخش مربوطه بنده کارمند رسمی دولت با 27 سال سابقه توهین وطی نامه ای به مدیریت مجموعه بنده را آشوبگر که یه خانم هستم اعلام نمودن ونامه عدم نیاز زدن لطفا جهت پیگیری اعلام فرمایید چه اقدامی انجام دهم جهت شکایت به دیوان عدالت اداری

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا منتظر تصمیمات آتی ارگان متبوع بمانید واز خویش دفاع نمایید. درصورت محکومیت به استناد موارد اعلامی موضوع دردیوان قابل طرح دعوی میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید

کاوه رهگذر

جناب آقای کاوه رهگذر :

سلام شکایت توهین مطرح کنید ‌. دادخواست به دیوان عدالت نیازی نیست

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

سلام کدام سازمان هستید باید ظرف مهلت قانونی از آرای هییت های تصمیم گیرنده تجدید نظرخواهی کنید.