مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

همسرم با وجود 3بچه به من خیانت کرده و میگه تو به من توجه نمیکردی من رو مقصر میدونه با دوست مطلقه خواهرم متن صیغه از روی اینترنت خودشون خوندن من که متوجه شدم جدا شدن
میخوام ببینم چه شکایتی علیه اینا میتونم انجام بدم فایده داره یانه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت اثبات ازدواج موقت حق طلا ق دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد ادامه زندگی مشترک دارید بهتر است شکایت کنید و خودتان مشکل را حل و فصل کنید

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

سلام چون مدرک دال بر تنظیم صیغه نامه ندارن،
میتونید رابطه نامشروع شکایت کنید.
در صورت ارایه صیغه نامه، ازدواج مجدد وی را در دادگاه اثبات کنید شامل شرایط وکالت در طلاق می شود.

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
می‌توانید طلاق بگیری