مشاوره حقوقی رایگان - چگونه اینترنتی حساب مسدود شده را باز کنیم

سلام من حسابم مسدود شده و باید حساب خودمو باز کنم میخواستم بدونم امکان داره حساب مسدود شدم رو اینترنتی باز کنم یا نه الانم واقعا پول نیازم لطفا جواب منو بدید حتما خواهش میکنم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
ابتدا شما باید علت مسدود شدن را بدانید و این موضوع از طریق بانک مشخص خواهد شد نامه ای که به موحب آن حساب توقیف شده و شماره پرونده و شعبه مشخص هست با پیگیری اون پرونده میتونید حساب خود را باز کنید .