مشاوره حقوقی رایگان - کروکی شهرداری

با سلام خانه قدیمی تخریب و برای تعریض خیابان 137 متر اولیه 95 متر الباقی ماند شهرداری کروکی زمین را برای گرفتن پروانه به من داد به علت مشکلات پیگیر پروانه نشدم بعد 15 سال مراجعه به شهرداری کارشناس شهرداری می گوید زمین شما 68 متر است بعد سوال و پرسجو متوجه شدم که الباقی کمبود زمین بین همسایگان هر کدام در متر طول یک متر یا نیم متر از زمین من را گرفته اند و حصار کشی کردند در این بین من 12 سال قبل از دست شهرداری به استانداری شکایت کردم که در ازای زمین از دست رفته شهرداری در جواب استانداری گفت که پروانه و خاکبرداری رایگان و متراژ اولیه 137 و الباقی زمین 95 متر می باشد من باید چکار کنم با تشکر

پاسخ ها :

محمودرضا  استقلال

محمودرضا استقلال :

با درود - بر اساس رای وحدت رویه صادره از هیئت محترم دیوان عالی کشور ، می توانید برای دریافت بهای عادله روز و یا زمین معوض به دادگاه مراجعه کنید . بدلیل تخصصی بودن ارائه دادخواست با یک وکیل دادگستری مشورت کنید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار محترمم موافقم