مشاوره حقوقی رایگان - کروکی شهرداری

با سلام و خسته نباشید
خانه قدیمی قبل تخریب توسط شهرداری متر شده و تخریب شده بعد چند سال من به استانداری شکایت کردم که شهرداری در ازای زمین از دست رفته چیزی نداده شهرداری در جواب استانداری گفته که پروانه مسکونی و خاکبرداری رایگان و متراژ را نیز قید کرده که قبل تخریب 137 متر مربع و بعد تخریب 95 متر مربع حال بعد 15 سال رفتم پروانه بگیرم میگه زمین شما 68 متر میتونیم پروانه بدیم گویا خانه های همسایه ها تخریب شده و زمین یه تیکه شده ‌‌شهرداری میخواد زمین ها را تحویل بده زمین کم میاره این وسط میخواد 2 بار از زمین من کم کنه همچین چیزی ممکنه البته یک صورت از جواب نامه شهرداری به استانداری نیز برای من ارسال شد کروکی زمین را هم دارم.
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

ليلا جابري اشترجاني

سرکار خانم ليلا جابري اشترجاني :

حضوری باید مدارک راببینم تاراهنمایی کنم

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

بنام خدا اگه خانه شما درطرح قرارگرفته وشهرداری مقداری اززمین راتصرف کرده برابرماده1و3لایحه قانونی نحوه تملک اراضی مصوب58شورای انقلاب, بایدقیمت عادله زمین رابشما می دادندواگه ندادندحق شمامحفوظه وازطریق دادگاه اقدام کنید.درخصوص بقیه مطالب بیان شده نیازه که بایک وکیل مشورت کنیدتامدارک رامطالعه وبراساس مدارکتان اظهارنظرکند.موفق باشید.